Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею

ДРУГІ СТРАВИ
1097 Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею
Фото - Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею
інгредієнти:
  • Індичка 3 кг
  • Яблуко кисле 2 шт.
  • Чорнослив 150 г
  • Брусниця 100 г
  • Соєвий соус 10 мл
  • Спеції
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Майонез
  • Масло вершкове 150 г

Індичку розморозити, обмазати спеціями, сіллю, перцем. Залишити на ніч у холодильнику.

Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею Перед запіканням індичку наколоти соєвим соусом за допомогою шприца.

фото Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею Начинка.

Яблука розрізати на часточки і видалити серцевину.

Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею Індичка Чорнослив, заздалегідь замочений, нарізати на частини.

Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею Яблуко Розморозити брусницю.

Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею Чорнослив На вершковому маслі обсмажити 10 хв фруктово-ягідну начинку.

Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею Брусника На деко покласти фольгу, на неї птицю. Нафарширувати індичку підготовленою начинкою. Покласти частину вершкового масла у черевце птиці.

Зашити черевце. Загорнути у фольгу і відправити у духовку на 2 години.

Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею Спеції Через 2 години дістати з духовки, зрізати фольгу, обмазати майонезом і поставити знову в духовку приблизно на 1 годину, до утворення рум'яної скоринки.

Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею Сіль Готову індичку викласти на тарілку, прикрасити і подати на стіл.

 

Мясные салаты рецепты фотографиямиУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

блюда новогоднего праздничного стола

Блюда с рецептами - новогодние блюда рецепты с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с апельсинами рецепты. Осетинские пироги на заказ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter