Індичка, фарширована яблуками, чорносливом і брусницею
- Індичка 3 кг
- Яблуко кисле 2 шт.
- Чорнослив 150 г
- Брусниця 100 г
- Соєвий соус 10 мл
- Спеції
- Сіль
- Перець чорний
- Майонез
- Масло вершкове 150 г
Індичку розморозити, обмазати спеціями, сіллю, перцем. Залишити на ніч у холодильнику.
Перед запіканням індичку наколоти соєвим соусом за допомогою шприца.
Начинка.
Яблука розрізати на часточки і видалити серцевину.
Чорнослив, заздалегідь замочений, нарізати на частини.
Розморозити брусницю.
На вершковому маслі обсмажити 10 хв фруктово-ягідну начинку.
На деко покласти фольгу, на неї птицю. Нафарширувати індичку підготовленою начинкою. Покласти частину вершкового масла у черевце птиці.
Зашити черевце. Загорнути у фольгу і відправити у духовку на 2 години.
Через 2 години дістати з духовки, зрізати фольгу, обмазати майонезом і поставити знову в духовку приблизно на 1 годину, до утворення рум'яної скоринки.
Готову індичку викласти на тарілку, прикрасити і подати на стіл.
Мясные салаты рецепты фотографиямиУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
блюда новогоднего праздничного стола
Блюда с рецептами - новогодние блюда рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с апельсинами рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter