Індичі сердечка на китайський манер
- Серце (індиче, куряче) 400 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Перець болгарський 1 шт.
- Оцет 4 ст.л.
- Паста томатна 1 ст.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Крохмаль 1 ч.л.
Серце розрізати уздовж на дві частини, змішати із соєвим соусом і залишити. Нарізати моркву кільцями, перець соломкою, дрібно цибулю.
Нагріти трохи олії на сковорідці, дрібно нарізати часник (трохи посмажити). Потім викласти серце і смажити 10 хвилин на середньому вогні. Соус. Оцет + цукор + томатна паста (можна замінити кетчупом) + крохмаль.
До обсмаженого серця додати овочі. Смажити 2 хвилини. Потім закрити кришкою і ще 2 хвилини. Залити соусом + 1/4 склянки води і тушкувати ще дві хвилини під закритою кришкою.
Рецепти до Нового року 2017 номнацрецепти до нового року
Рецепты заправок для салатов: салат з маринованих опеньок. Очень вкусные салатики! Простые.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат с Белыми грибами рецепт без майонезаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварка Philips: как испечь пирог с тыквой. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter