Індичі рулетики
	
					974				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Грудкa індича (куряча)
- Помідор
- Майонез
- Томат
- Огірок
 Грудку порізати як на відбивні. Посолити, відбити, змастити майонезом.
 Грудку порізати як на відбивні. Посолити, відбити, змастити майонезом.
 Помідор і огірок порізати на брусочки і на кожен шматочок індички викласти по скибочці.
 Помідор і огірок порізати на брусочки і на кожен шматочок індички викласти по скибочці.
 Згорнути рулетики й скріпити зубочистками.
 Згорнути рулетики й скріпити зубочистками.
 Обсмажити рулетики на сковороді.
 Обсмажити рулетики на сковороді.
 Викласти в ємність для запікання.
 Викласти в ємність для запікання.

 Залити рулетики томатними кубиками з рідиною і посолити, запікати у духовці при 200°С до готовності.
 Залити рулетики томатними кубиками з рідиною і посолити, запікати у духовці при 200°С до готовності.


Рецепты блюд с фото: диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Яблочный штрудель рецепты юлии высоцкой. Рецепт Яблочный штрудель с миндалем.
http://recepti.biz.ua сайт электронной кулинарной книги
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
