Індичі крильця для гурманів
- Індичка (крильця без плечової кістки) 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Приправa (часникова)
- Бекон
- Помідор (черрі)
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Цукор-пісок (мед)
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Зелень
- Часник
Промити добре крильця, замаринувати на 30 хв в суміші оливкової олії і часникової приправи. Можна для пікантності додати трохи цукру або мeду і трохи соєвого соусу.
Потім після маринування кожне крильце обгорнути беконом і відправити на розігріту сковороду з оливковою олією, обсмажувати на сильному вогні до яскравої скориночки і появи копчeного запаху.
Потім укласти крильця в маленьку чавунну каструльку або качатницю і відправити в розігріту духовку на 20-30 хв.
Зробити соус із помідорів черрі та цибулі, обсмажити їх у великій кількості оливкової олії і додати після обсмажування часник і зелень.
Усe вилити в чавунець і на крильця.
Как приготовить вкусный шашлык - торт кукла рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепты Для Мультиварки - салати рецепти з грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter