Індичі котлетки
- Філе індички 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сир твердий (тертий) 100 г
- Батон пшеничний 100 г
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове 100 г
Пропустити через м'ясорубку філе індички, цибулю, часник і віджатий від води батон, додати тертий сир, сіль, мелений перець і ретельно вимісити, трохи відбити фарш об стіл (щоб він став більш однорідним).
Відокремити від фаршу шматочок, спочатку зробити з нього колобок, потім на руці надати форму коржика, покласти на нього шматочок вершкового масла, ретельно заліпити і сформувати котлетки (попередньо скласти папір для випічки у два шари і рясно змастити вершковим маслом).
Укласти підготовлені котлетки на змащений папір для випічки і поставити в духовку, розігріту до 180°С.
Запікати котлетки хвилин 35-40, до зарум'янювання. Вийняти з духовки, дати трохи постояти, акуратно лопаточкою зняти котлетки з деко.
Готовим со вкусом: салат белочка рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.ua скачать картинки фк Спартака
Праздничные новогодние кулинарные рецепты. Рецепты праздничных новогодних салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter