Індиче філе

ДРУГІ СТРАВИ
1036 Індиче філе
Фото - Індиче філе
інгредієнти:
  • Філе індички 500 г
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Майонез 70 г
  • Кефір (2,5%) 400 мл
  • Сіль, перець чорний мелений 0.5 ч.л.
  • Зелень кропу 2 ст.л.
  • Часник 1.5 ч.л.
  • Борошно пшеничне 4 ст.л.

Філе індички порізати тонкими биточками, злегка відбити (2-3 рази з однієї сторони). Змастити биточки майонезом і залити кефіром, щоб покрив м'ясо. Додати сіль, перець, часник. Залишити на 1-1,5 години в холодильнику (можна залишити на всю ніч).

Потім додати збиті яйця і, вмочивши биток в борошно, обсмажити з двох сторін в олії.

Готові битки викласти на тарілку і прикрасити зеленню кропу (1-2 гілочки).

Гарнір - розсипчастий рис або картопля-фрі, картопляне пюре або просто відварена картопля.

Салаты с брокколи и цветной капустой на зимуПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Как сделать торт медовик здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter