Індиче філе
1082
інгредієнти:
- Філе індички 500 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Майонез 70 г
- Кефір (2,5%) 400 мл
- Сіль, перець чорний мелений 0.5 ч.л.
- Зелень кропу 2 ст.л.
- Часник 1.5 ч.л.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
Філе індички порізати тонкими биточками, злегка відбити (2-3 рази з однієї сторони). Змастити биточки майонезом і залити кефіром, щоб покрив м'ясо. Додати сіль, перець, часник. Залишити на 1-1,5 години в холодильнику (можна залишити на всю ніч).
Потім додати збиті яйця і, вмочивши биток в борошно, обсмажити з двох сторін в олії.
Готові битки викласти на тарілку і прикрасити зеленню кропу (1-2 гілочки).
Гарнір - розсипчастий рис або картопля-фрі, картопляне пюре або просто відварена картопля.
Салаты с брокколи и цветной капустой на зимуПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Как сделать торт медовик здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі