Індича грудка, фарширована кедровими горіхами, сиром і пореєм
939
інгредієнти:
- Грудка індича 1 шт.
- Масло вершкове 40 г
- Цибуля порей 2 шт.
- Крихта хлібна 3 ст.л.
- Горіхи кедрові 3 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Кріп 3 ст.л.
- Сир твeрдий 150 г
- Лимон 0.5 шт.
- Мед 1 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
Розігріти духовку до 200°С.
Розтопити все масло і спасерувати цибулю протягом 2 хв.
Зняти з вогню, додати хлібні крихти, сир, горіхи, яйце, кріп, поперчити, посолити. Перемішати і додати сік і цедру лимона.
Нафарширувати грудки і покласти у термостійку форму, змащену маслом.
Грудку посолити і добре поперчити. Запікати 45 хв.
За 20 хвилин до кінця змішати гірчицю і мед і змастити грудку.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат святковий рецепт.
Как приготовить летний салат - мясные салаты. Салаты рецепты.
Домашний йогурт Лактина: как в домашних условиях приготовить йогурт.
http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі