Імбирна качка
- Качка 1 шт.
- Картопля 1 кг
- Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
- Імбир свіжий
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Гірчиця 2 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль, перець
Качку посолити і поперчити у середині і зовні.
Корінець імбиру натерти на дрібній тертці (можна використовувати сухий, 2 чайні ложки).
До імбиру додати лимонний сік.
Потім гірчицю.
Всипати трохи цукру.
Качку начинити яблуками, нарізаними скибочками.
Змастити сумішшю і залишити на 1,5 години.
Очистити картоплю, нарізати кільцями, посолити і поперчити. Качку поставити на півгодини у духовку без картоплі (духовка розігріта до 200 градусів), щоб качка дала трохи соку, а потім викласти картоплю.
За час приготування (2 години) декілька раз потрібно полити качку соком, а картоплю перемішати.
Торт на день рождения: торт на день народження.
www.recepti.biz.ua Салат из фасоли с брокколи
Арахисовое масло: арахисовое масло рецепт.
Новогодний стол доступные рецепты блюд. Лучшие рецепты новогодних блюд.
Кулинарные рецепты Рождества. Рецепты к Новому году и Рождеству.
Как приготовить вкусный шашлык: мясные салаты с ананасом. Китайская кухня на Бауманской.
Рецепты блюда на рождествоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter