Імам Баялди
- Баклажан - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 3 шт
- Перець болгарський - 2 шт
- Помідор - 5 шт
- Зелень - 1 пучків.
- Олія
У баклажанах робимо глибокий надріз-кишеню. Хрест-навхрест смужкою зрізаємо шкірку. Рясно солимо зовні і всередині і залишаємо на півгодини-годину випустити гіркоту.
Потім промиваємо баклажани під проточною водою, обтираємо і обсмажуємо на рослинному маслі з усіх боків до золотинки.
Цибулю і часник ріжемо і злегка обсмажуємо на рослинному маслі. .
Помідори ошпарити, зняти шкірку. Порізати кубиками.
Болгарський перець ріжемо кубиками, обсмажуємо до напівготовності. В кінці додаємо помідори і смажимо ще пару хвилин.
З´єднуємо цибулю, часник, перець, помідори і подрібнену зелень. Солимо, перчимо до смаку. .
У кишеню баклажана закладаємо половину начинки. На дно посуду жароміцного викладаємо другу половину начинки, зверху фаршировані баклажани, накриваємо кришкою або фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30-40.
Картошка В Мультиварке Рецепты: кулинарные сайты с рецептами и фото.
рецепт приготовления борща Украинского
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Как приготовить летний салат: рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.
грамм майонеза в столовой ложке
Мимоза салат рецепт видеоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter