Імам-баялді
- Баклажан - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Перець болгарський - 2 шт
- Помідор - 1 шт
- Паприка (крем (гостра)) - 1 ст. л.
- Цукор-пісок - 1 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний мелений (за смаком)
- Олія оливкова - 4 ст. л.
- Зелень петрушки (для прикраси, гілочок) - 4 шт
- Кунжутне насіння ((кедрові горіхи) за смаком)
Баклажани нарізати кружечками завтовшки 0,5 см. Посолити, скласти в миску і відставити, щоб пустили сік, на півгодини.
Цибулю нарізати півкільцями, часник натерти на дрібній тертці.
болгарський перець-невеликими кубиками.
Помідор нарізати дрібно, попередньо очистивши від шкірки.
На сковороду, розігріту з оливковою олією викласти цибулю і часник, трохи обсмажити і додати болгарський перець.
Смажити хвилин 5-7.
Додати помідор, крем-паприку (або томатну пасту), цукор, сіль і перець за смаком.
Добре перемішати і продовжувати смажити ще хвилин 5-7.
Баклажани промокнути серветкою, щоб позбутися від зайвої вологи.
Викласти на деко, скропити оливковою олією і зверху покласти по ложці овочевої суміші.
Випікати в духовці приблизно хвилин 30-35 при температурі 180 градусів.
Подавати з кунжутом (кедровими горішками) і петрушкою.
Смачного!.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кекс з яблуками рецепт.
Колбаса домашняя без кишокРецепты колбас
Приготовление плова видео рецептКоктейли и домашнее приготовление вин
http://recepti.biz.ua рецепты торт медовик
Рецепт приготовления салат мимоза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter