Імам баялди
- Баклажан 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 5 зуб.
- Помідор 4 шт.
- Кріп (свіжий) 1 пуч.
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Вода (кип´ячена тепла) 0.65 скл.
- Томатна паста (кетчуп) 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець) 0.5 ч.л.
Баклажан чистимо у формі зебри - одну смужку зрізаємо, одну залишаємо. Виходить 4:4.
Кладемо баклажан в солону воду на 30 хв.
Ріжемо дрібно цибулю, часник, помідори, кріп.
Пасеруємо нарізані овочі протягом 15 хвилин, додаємо спеції до смаку, в самому кінці додаємо кріп.
Промиваємо баклажани, віджимаємо і обсмажуємо в олії. Для перевертання краще використовувати щипці (тоді баклажани легко перевертаються, не вислизають і не проткнуться).
Коли баклажани підсмажаться, викладаємо їх на серветку.
За допомогою двох ложок робимо посередині поглиблення.
Фаршируємо пасерованими овочами, вкладаємо в форму, розводимо томатну пасту з водою і наливаємо на дно форми. Закриваємо фольгою і ставимо в духовку при температурі 200°С на 30 хв.
Натуральное мясо для питомцев - салати з курячим мясом. Поилки для домашней птицы.
Простые рецепты блюд: кекс з яблуками рецепт.
Куриная отбивная с сыром рецепт recepti.biz.ua
Как приготовить шоколад: салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на каждый день.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов из моркови.
рецепты салатов из креветок с фото
Рецепты приготовления блюд - рецепти блюд з мяса. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Лимонник тортСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепты салатов мимоза. Рецепт салата мимоза классический.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter