Ікра заморська-баклажанна

ДРУГІ СТРАВИ
766 Ікра заморська-баклажанна
Фото - Ікра заморська-баклажанна
інгредієнти:
  • Баклажан 1 кг
  • Помідор 0.5 кг
  • Перець солодкий 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Олія соняшникова 100 г
  • Оцет 3 ст.л.
  • Сіль 3 ч.л.
  • Перець
  • Цукор-пісок 1 ст.л.
  • Зелень

Баклажани помити, обрізати плодоніжки і цілими запекти в духовці (можна в мікрохвильовій печі - набагато швидше). Печені баклажани очистити від шкірки, порізати і подрібнити в м'ясорубці або комбайні.

 

Також подрібнити помиті помідори (можна заздалегідь зняти з них шкірку обдавши окропом).

Солодкий перець очистити від насіння, помити і теж подрібнити як попередні овочі. Теж вчинити і з очищеною цибулею.

Добре подрібнені овочі перемішати, додавши сіль, цукор, мелений перець. У цю суміш влити оцет і соняшникову олію, додати дрібно посічену зелень (дуже смачно з петрушкою) і все добре перемішати. 

Сиру ікру перекласти в глибоку сковороду і протушкувати на середньому вогні приблизно годину, періодично помішуючи. Готова ікра має стати коричневого кольору.

 

 

 

recepti.biz Эфирные масла, кремы

Кулинарные рецепты на каждый день: кулинарные сайты.

Рецепт имбирного напитка: плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.

Рецепт торт Спартак вд алли ковальчукРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Бисквитный маковый торт www.recepti.biz.ua