Ікра заморська-баклажанна
- Баклажан 1 кг
- Помідор 0.5 кг
- Перець солодкий 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія соняшникова 100 г
- Оцет 3 ст.л.
- Сіль 3 ч.л.
- Перець
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Зелень
Баклажани помити, обрізати плодоніжки і цілими запекти в духовці (можна в мікрохвильовій печі - набагато швидше). Печені баклажани очистити від шкірки, порізати і подрібнити в м'ясорубці або комбайні.
Також подрібнити помиті помідори (можна заздалегідь зняти з них шкірку обдавши окропом).
Солодкий перець очистити від насіння, помити і теж подрібнити як попередні овочі. Теж вчинити і з очищеною цибулею.
Добре подрібнені овочі перемішати, додавши сіль, цукор, мелений перець. У цю суміш влити оцет і соняшникову олію, додати дрібно посічену зелень (дуже смачно з петрушкою) і все добре перемішати.
Сиру ікру перекласти в глибоку сковороду і протушкувати на середньому вогні приблизно годину, періодично помішуючи. Готова ікра має стати коричневого кольору.
recepti.biz Эфирные масла, кремы
Кулинарные рецепты на каждый день: кулинарные сайты.
Рецепт имбирного напитка: плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепт торт Спартак вд алли ковальчукРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Бисквитный маковый торт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter