Ікра з печeного баклажана
- Баклажан 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Зелень
Баклажани помити, зрізати хвостики, зробити кілька проколів у різних місцях і запекти.
Дрібними кубиками нарізати болгарський перець.
Помідор нарізати, можна зняти шкірку.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно.
Зелені повинно бути багато і вона може бути будь-яка. Можна додати часник.
Коли баклажани стануть м'якими, остудити, а потім вийняти з них м'якоть. М'якоть можна просто розім'яти виделкою або порубати ножем в тарілці.
Посолити, поперчити, додати оцет і цукор, додати трохи олії.
Перемішати.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты блюд с ливером.
Рецепт салата с языкаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Сделать йогурт в домашних условияхМолоко, кефиры, йогурты, творожки и др. Производство йогуртов
Простые рецепты блюд - мастер шеф рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter