Ікра з моркви
- Морква 1 кг
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Томатна паста
- Олія рослинна 1 скл.
- Лавровий лист 5 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Дрібно нашаткувати цибулю. Додати томатну пасту, розведену водою до консистенції густої сметани (1 склянка). Туди ж додати 1 скл. олії, 5 лаврових листків, сіль, перець і тушкувати доки цибуля не стане м'якою і олія не забарвиться в червоний колір.
На крупній тертці натерти моркву і обсмажити на іншій сковороді до золотистого кольору в невеликій кількості олії, поступово додаючи воду. Морква повинна стати м'якою. Коли цибуля і морква будуть готові, з'єднати їх разом і трохи протушкувати (близько 10 хвилин).
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ТутСтатьи о рыбах. Рецепты любимых блюд. Рецепты всевозможных диет
Как приготовить вкусный шашлык: праздничные рецепты новогодние рецепты. Мультиварки для выпечки.
Рецепты с малиной: рецепты блюда на рождество.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter