Ікра з кабачків
- Кабачок 600 г
- Помідор 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник 2 зуб.
- Оцет 0.5 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
Овочі помити.
Кабачки нарізати пластинами, а потім - кубиками.
Покласти на сковорідку з олією і смажити до википання рідини.
Морквину нарізати на 4 частини і пластинками.
Цибулю подрібнити.
Помідори - на 4 частини і пластинками.
Часник дрібно порубати.
Коли рідина в кабачках випарується, додати всі інші овочі (крім часнику).
Смажити все разом ще хвилин 10.
Посолити, поперчити. Додати цукор, скропити оцтом.
Томат розвести в 1/2 склянки води і влити до кабачків.
За 3 хвилини до закінчення додати часник.
За бажанням можна додати петрушку.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.
Кулинарные рецепты Холодных закусокРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
www.recepti.biz.uaПраздничная компания
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter