Ікра з кабачків

ДРУГІ СТРАВИ
601 Ікра з кабачків
Фото - Ікра з кабачків
інгредієнти:
  • Кабачок 600 г
  • Помідор 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Часник 2 зуб.
  • Оцет 0.5 ст.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Цукор 1 ч.л.

Овочі помити.

Кабачки нарізати пластинами, а потім - кубиками.

 

Покласти на сковорідку з олією і смажити до википання рідини. 

Морквину нарізати на 4 частини і пластинками.

Цибулю подрібнити.

Помідори - на 4 частини і пластинками.

Часник дрібно порубати.

Коли рідина в кабачках випарується, додати всі інші овочі (крім часнику).

Смажити все разом ще хвилин 10.

Посолити, поперчити. Додати цукор, скропити оцтом.

Томат розвести в 1/2 склянки води і влити до кабачків. 

За 3 хвилини до закінчення додати часник.

За бажанням можна додати петрушку. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.

Кулинарные рецепты Холодных закусокРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

www.recepti.biz.uaПраздничная компания

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter