Ікра овочева "На сковорідці"
- Баклажани 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідори 4 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Перець гострий
- Олія рослинна
- Сіль
- Цукор
Подрібнюємо овочі: моркву тремо на крупній тертці, баклажани, болгарський перець - на маленькі кубики, цибулю і помідори - довільно, перець гострий - на дрібні шматочки.
Обсмажуємо гострий перець. Якщо немає сирого, можна замінити меленим з пакетика.
Пасеруємо цибулю до напівпрозорості, потім туди ж додаємо моркву, смажимо до м'якості. Відставляємо з вогню.
"Розпускаємо" помідори. Можна використовувати і солоні, і консервовані. Якщо помідор занадто м'ясистий, можна додати трохи води.
З'єднуємо томати, суміш цибулі та моркви, додаємо решту баклажанів і болгарський перець.
Накриваємо сковорідку кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо, періодично помішуючи. Перед остаточною готовністю додаємо за смаком цукор - 1-2 ст. ложки. Постійно помішуємо.
Проверенные рецепты запеканок: рецепт сирника з маком. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Сайт кулинарной телепередачи готовим дома на стб http://recepti.biz.ua
Самые вкусные рецепты салатов тут
http://recepti.biz.ua сайты с кулинарными рецептами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter