Ікра овочева "На сковорідці"

ДРУГІ СТРАВИ
834 Ікра овочева "На сковорідці"
Фото - Ікра овочева
інгредієнти:
  • Баклажани 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідори 4 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Перець гострий
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Цукор

Ікра овочева Подрібнюємо овочі: моркву тремо на крупній тертці, баклажани, болгарський перець - на маленькі кубики, цибулю і помідори - довільно, перець гострий - на дрібні шматочки.

Ікра овочева Обсмажуємо гострий перець. Якщо немає сирого, можна замінити меленим з пакетика.

фото Ікра овочева Пасеруємо цибулю до напівпрозорості, потім туди ж додаємо моркву, смажимо до м'якості. Відставляємо з вогню.

Ікра овочева "Розпускаємо" помідори. Можна використовувати і солоні, і консервовані. Якщо помідор занадто м'ясистий, можна додати трохи води.

Ікра овочева З'єднуємо томати, суміш цибулі та моркви, додаємо решту баклажанів і болгарський перець.

Ікра овочева Накриваємо сковорідку кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо, періодично помішуючи. Перед остаточною готовністю додаємо за смаком цукор - 1-2 ст. ложки. Постійно помішуємо.

Ікра овочева

Проверенные рецепты запеканок: рецепт сирника з маком. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Готовим со вкусом: кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Сайт кулинарной телепередачи готовим дома на стб http://recepti.biz.ua

Самые вкусные рецепты салатов тут

http://recepti.biz.ua сайты с кулинарными рецептами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter