Ікра "Очманіти"
- Помідор 1 кг
- Сік томатний 100 мл
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець (солодкий болгарський) 2 шт.
- Сіль
- Цукор-пісок
- Перець мелений
- Олія соняшникова
Півкілограма зелених помідорів нарізати кубиками або кружечками, трикутничками. Цибулю нарізати кільцями, моркву натерти на тертці, перець нарізати скибочками, 5 червоних помідорів нарізати, знявши шкірку.
На розігріту олію на сковороді висипати цибулю і обсмажити до золотистого кольору, додати моркву, обсмажити, потім додати помідори зелені (можна додати кабачок, буде смачно) і протушкувати.
Додати перець і тушкувати приблизно до такого стану, щоб овочі стали дуже м'якими. Додати помідори (можна додати томатний сік) і тушкувати далі, коли помідори добре розм'якнуть всипати спеції, тушкувати до готовності.
А каков Ваш характер - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепти гарячих страв з м39ясарецепти гарячих страв
Уход за руками и ногами дома: мясные салаты с грибами. Рецепты Приготовления.
Праздничный салат на Новый год 2017Праздничная компания. Праздничное агентство
www.recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter