Ікра бурякова з селерою
- Буряк запечений 1 кг
- Корінь селери 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Щавель замороженнвй 300 г
- Перець солодкий заморожений 100 г
- Паста томатна 3 ст.л.
- Вода гаряча 300 мл
- Сіль
- Перець мелений чорний
- Часник 4 зуб.
- Олія рослинна 4 ст.л.
Цибулю і селеру почистити і промити, буряк почистити, всі овочі порізати дрібно кубиком.
На розпечену сковороду налити олію, підрум'янити цибулю, покласти порізану селеру, перемішати, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні хвилин 10 (помішувати).
У овочі додати томатну пасту і воду, перемішати, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10.
Додати буряк (якщо буряк не солодкий, додати 1-2 ч. л. цукрового піску), перемішати, посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10.
Додати щавель і солодкий перець, перемішати і тушкувати під кришкою ще хвилин 15-20.
За пару хвилин до готовності додати подрібнений часник, перемішати, додати сіль, перець, накрити кришкою і відключити газ.
Подавати краще в холодному вигляді.
Смачна кутя рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
www.recepti.biz.ua каким ингредиетнтом отличается салат мясной от оливье
Теперь рисовать на стенах можно: оладьи как в детском саду. Студия творческого развития.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter