Ікра бурякова з селерою

ДРУГІ СТРАВИ
744 Ікра бурякова з селерою
Фото - Ікра бурякова з селерою
інгредієнти:
  • Буряк запечений 1 кг
  • Корінь селери 500 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Щавель замороженнвй 300 г
  • Перець солодкий заморожений 100 г
  • Паста томатна 3 ст.л.
  • Вода гаряча 300 мл
  • Сіль
  • Перець мелений чорний
  • Часник 4 зуб.
  • Олія рослинна 4 ст.л.

Ікра бурякова з селерою Цибулю і селеру почистити і промити, буряк почистити, всі овочі порізати дрібно кубиком.

Ікра бурякова з селерою На розпечену сковороду налити олію, підрум'янити цибулю, покласти порізану селеру, перемішати, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні хвилин 10 (помішувати).

фото Ікра бурякова з селерою У овочі додати томатну пасту і воду, перемішати, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10.

Ікра бурякова з селерою Додати буряк (якщо буряк не солодкий, додати 1-2 ч. л. цукрового піску), перемішати, посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10.

Ікра бурякова з селерою Додати щавель і солодкий перець, перемішати і тушкувати під кришкою ще хвилин 15-20.

Ікра бурякова з селерою За пару хвилин до готовності додати подрібнений часник, перемішати, додати сіль, перець, накрити кришкою і відключити газ.

Подавати краще в холодному вигляді.

 

 

Смачна кутя рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

www.recepti.biz.ua каким ингредиетнтом отличается салат мясной от оливье

Теперь рисовать на стенах можно: оладьи как в детском саду. Студия творческого развития.

салаты с апельсинами рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter