Ікра баклажанна
- Баклажан 4 шт.
- Помідор 3 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна 50 г
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Баклажани ріжемо кубиками, солимо і залишаємо хвилин на 5.
Помідори і перець теж кубиками ріжемо, цибулю кільцями.
Цибулю обсмажуємо 2 хвилини на олії, потім додаємо помідори й перець, перемішуємо і хвилин 5 не чіпаємо.
До помідорів, перцю і цибулі додаємо баклажани, перемішуємо і додаємо трішки води (щоб баклажани пом'якшали).
Коли рідина випарується, додаємо олію і порізаний часник, смажимо ще хвилин 20.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салат кучками.
http://recepti.biz.ua мясной салат со взбитыми сливками
Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить почки говяжьи. Рецепты для ужина.
Готовим со вкусом: торты без выпечки рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Яблочный штрудель купить. Рецепт Яблочного штруделя.
Пирог со шпинатом. Пироги со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter