Ікра баклажанна
- Баклажан 1 кг
- Перець солодкий 300 г
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Помідор 500 г
- Петрушка 30 г
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 30 г
- Сіль, перець
Промити і обсушити всі овочі, крім ріпчастої цибулі та часнику. Баклажани розрізати навпіл, посолити і потерти половинки один об один. Ця технологія дозволяє вийти зайвій гіркоті.
Запекти в духовці 300 г солодких перців, потім вийняти, очистити і обережно зняти шкірку. Баклажани нарізати кубиком, тушкувати в оливковій олії. Додати цибулю, нарізаний перець і зелень петрушки. Тримати на вогні близько 10 хвилин.
Подрібнити в блендері помідори і часник. Додати соус до овочів. Посолити, поперчити, тушкувати до готовності, яку можна визначити за малою кількістю рідини. Якщо сік випарувався, баклажанна ікра готова.
Горшочки для запекания Чанахи - суп чанахи рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Как приготовить летний салат - мясные салаты.
Растительное масло. Купить - арахисовое масло фото.
Кулинарные рецепты первые блюдаКулинарные рецепты. Программа Кулинарный блокнот
Поможем выйти замуж в Германию - арахисовое масло рецепт.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
recepti.biz.ua простой рецепт торт наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter