Ікорні млинці
1193
інгредієнти:
- Ікра (річкової риби) 300 г
- Яйце 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль, перець
Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно порізати. Обсмажити на олії.
Ікру пропустити через м'ясорубку, щоб витягти з неї оболонки і плівки. Додати цибулю та моркву. Все змішати з яйцем, спеціями і борошном. Викладати ложкою отриману масу на розігріту сковороду з олією і смажити з двох боків до готовності.
Подавати зі сметаною і кропом.
Рецепт салата с перепелиными яйцами здесь
Как приготовить летний салат - рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі