Ідея для вечері
- Стегно куряче 2 шт.
- Картопля 14 шт.
- Часник 2 зуб.
- Спеції ("Суміш перців") 0.5 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Зелень (петрушка і кріп) 1 пуч.
Очистити і подрібнити часник.
Курячі стегенця помити, натерти сіллю, подрібненим часником та спеціями.
Картоплю очистити, помити і нарізати на половинки, якщо велика, то на четвертинки.
Соус: дрібно нарізати петрушку і кріп, змішати зі сметаною, трохи присолити.
Викласти на серединку сковорідки стегенця, навколо - картоплю.
Картоплю зверху покрити соусом.
Відправити сковороду у духовку і запікати до готовності. Як тільки страва зарум'яниться, накрити сковороду фольгою, готувати приблизно годину.
Гарнірувати вечерю зеленим горошком.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата белочка. Рецепты салатов на любой вкус.
Готовим со вкусом: рецепт ужина на скорую руку.
Мультиварка Philips: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
Салаты и закуски рецепты с фото тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter