І хто сказав, що курка не жар-птиця?

ДРУГІ СТРАВИ
888 І хто сказав, що курка не жар-птиця?
Фото - І хто сказав, що курка не жар-птиця?
інгредієнти:
  • Філе куряче 600 г
  • Ваніль (стручки) 2 шт
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Мигдаль (пелюстки) 80 г
  • Сіль
  • Перець
  • Яйця 2 шт

І хто сказав, що курка не жар-птиця? інгредієнти М'ясо (куряче філе) готуємо: миємо й обсушуємо. Злегка, без будь-якого фанатизму, відбиваємо - дуже зручно це зробити сковорідкою, поплескати м'ясо днищем сковороди.

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Використовуємо ваніль тільки у вигляді стручків.

фото І хто сказав, що курка не жар-птиця? Ванілі робимо харакірі - розпорює уздовж (ну, розрізаємо ножем уздовж по всьому стручку).

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Філе курінoe Вишкрібаємо ретельно все насіння.

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Ваніль М'ясо натираємо з усіх сторін сіллю, перцем свіжомеленим і ваніллю (ваніль використовуємо всю, а сіль і перець, в принципі, "за смаком", але не переборщіть - тут повинні домінувати інші смаки і аромати!).

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Олія оливкова М'ясо готове.

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Мигдаль Яйця збиваємо злегка.

Олія оливкова (я використовувала іншу - рафіновану соняшникову, мені не хотілося стороннього присмаку і запаху, а оливкова-такий має). Розігріваємо олію на сковорідці. Вогонь середній.

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Сіль Мигдаль треба висипати в плоский посуд.

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Перець М'ясо вмакуємо в яйця, потім треба його обваляти в мигдалевих пелюстках, притискаючи їх сильніше до м'яса.

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Яйце Обсмажуємо м'ясо - при цьому кладемо шматочки так, щоб вони не торкалися одне одного. Перевертаємо, коли одна сторона зарум'янилася. Дуже і дуже важливо - не перетримати м'ясо на вогні!. Я час не засікла: але тривав процес кілька хвилин, перевірила готовність так: проколола шматочок - не виділявся м'ясний сік - я і зняла з вогню.

Після того, як курка буде обсмажена, зніміть з вогню і на короткий час накрийте кришкою!.

Було, що ТРЕБА!.

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Ніжно і соковито!. Ароматно!.

І хто сказав, що курка не жар-птиця? Мигдаль надає надзвичайно смачну пікантну нотку всій страви!

І хто сказав, що курка не жар-птиця?

recepti.biz.ua рецепт первого блюда

рецепт салата курица в перьях

Салат с жареными грибами и ветчиной рецептКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Рыбные салаты

Закупка рецепты - холодные закуски рецепты.

Рецепт салата с морепродуктами. Рецепты салата из морепродуктов.

Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter