Хвіст яловичий

ДРУГІ СТРАВИ
801 Хвіст яловичий
Фото - Хвіст яловичий
інгредієнти:
  • Субпродукти (хвіст яловичий)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник
  • Лавровий лист
  • Перець чорний (мелений)

Хвіст яловичий інгредієнти Хвіст обов'язково повинен бути свіжим, не завітреним, не замороженим, не дуже жирним. Порубати хвіст. Добре промити, відрізати тонкий кінчик, зняти зайвий жир. Скласти у казанок, додати очищену цибулину, моркву, лавровий лист. Залити водою, щоб вона його ледь покрила. Поставити на вогонь. Коли вода закипить, зняти накип і дуже зменшити вогонь. Варити на маленькому вогні 2 години.

Хвіст яловичий Хвилин за 10 до закінчення варіння посолити. Коли м'ясо почне відставати від кісток, вимкнути. Відлити трохи бульйону, додати у нього чорний перець, подрібнений часник.

фото Хвіст яловичий М'ясо викласти на тарілку, полити заправленим бульйоном, посипати кінзою.

www.recepti.biz.uaлазанья со шпинатом

Рецепты салатов на любой вкус: салат святковий рецепт.

рецепты салатов на новый год с фотографиями

recepti.biz.ua кулинарные порталы сайты