Хвіст яловичий
- Субпродукти (хвіст яловичий)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник
- Лавровий лист
- Перець чорний (мелений)
Хвіст обов'язково повинен бути свіжим, не завітреним, не замороженим, не дуже жирним. Порубати хвіст. Добре промити, відрізати тонкий кінчик, зняти зайвий жир. Скласти у казанок, додати очищену цибулину, моркву, лавровий лист. Залити водою, щоб вона його ледь покрила. Поставити на вогонь. Коли вода закипить, зняти накип і дуже зменшити вогонь. Варити на маленькому вогні 2 години.
Хвилин за 10 до закінчення варіння посолити. Коли м'ясо почне відставати від кісток, вимкнути. Відлити трохи бульйону, додати у нього чорний перець, подрібнений часник.
М'ясо викласти на тарілку, полити заправленим бульйоном, посипати кінзою.
www.recepti.biz.uaлазанья со шпинатом
Рецепты салатов на любой вкус: салат святковий рецепт.
рецепты салатов на новый год с фотографиями
recepti.biz.ua кулинарные порталы сайты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter