"Хван-го"

ДРУГІ СТРАВИ
657 "Хван-го"
Фото -
інгредієнти:
  • Зелень (лопух)
  • Морква
  • Перець болгарський
  • Цибуля ріпчаста
  • Яловичина
  • Спеції
  • Помідор

У лопуха відокремити корінь і верхній лист. Залишити тільки стебло. Порізати його на шматочки розміром 5-7 см. Опустити в холодну воду і залишити на 10 хвилин, потім кинути в киплячу підсолену воду і варити 5 хвилин. Злити воду і знову варити в новій воді 5 хвилин.

Потім очистити шматки стебла від верхньої шкірки. Промити в холодній воді 3 хвилини. Обсмажити м'ясо, нарізане дрібними кубиками 0,7 см. Обсмажити цибулю та моркву.

Змішати обсмажені цибулю з морквою і обсмаженим м'ясом. Тушкувати 5 хвилин. Шматочки лопуха нарізати кружечками, але розміром не менше 1 см. Додати в ємність, де смажиться м'ясо з овочами. Тушкувати разом 3 хвилини. У страву додати болгарський перець, томати або томатну пасту, спеції та зелень.

Зняти з плити і після охолодження страви приблизно до 45-60 градусів, заправити сметаною і дати настоятися 10 хвилин. 

Можна додати часточку часнику.

Смачний торт на день народження рецептиТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Как приготовить вкусный шашлык - рогалики рецепты с фото.

рецепты простых блюд из рыбы

Закваски для сыра ЧИЗ: как приготовить сыр фета в домашних условиях. Набор для суши роллов Мидори.

Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter