"Хван-го"
- Зелень (лопух)
- Морква
- Перець болгарський
- Цибуля ріпчаста
- Яловичина
- Спеції
- Помідор
У лопуха відокремити корінь і верхній лист. Залишити тільки стебло. Порізати його на шматочки розміром 5-7 см. Опустити в холодну воду і залишити на 10 хвилин, потім кинути в киплячу підсолену воду і варити 5 хвилин. Злити воду і знову варити в новій воді 5 хвилин.
Потім очистити шматки стебла від верхньої шкірки. Промити в холодній воді 3 хвилини. Обсмажити м'ясо, нарізане дрібними кубиками 0,7 см. Обсмажити цибулю та моркву.
Змішати обсмажені цибулю з морквою і обсмаженим м'ясом. Тушкувати 5 хвилин. Шматочки лопуха нарізати кружечками, але розміром не менше 1 см. Додати в ємність, де смажиться м'ясо з овочами. Тушкувати разом 3 хвилини. У страву додати болгарський перець, томати або томатну пасту, спеції та зелень.
Зняти з плити і після охолодження страви приблизно до 45-60 градусів, заправити сметаною і дати настоятися 10 хвилин.
Можна додати часточку часнику.
Смачний торт на день народження рецептиТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Как приготовить вкусный шашлык - рогалики рецепты с фото.
Закваски для сыра ЧИЗ: как приготовить сыр фета в домашних условиях. Набор для суши роллов Мидори.
Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter