"Хрюшка" відбивна
- М´ясо (свинина)
- Приправи
- Зелень
- Салат (листя)
- Соєвий соус
Свинину відбити з двох сторін. Посипати приправами і залишити на 15-20 хвилин.
Зелень помити, порізати і укласти на тарілку.
На розігріту сковороду (бажано з товстими стінками) укласти шматочок "хрюшки" і на великому вогні обсмажити хвилини по 2 з кожного боку.
Зменшити нагрів до мінімуму і продовжити обсмажувати під кришкою.
При подачі укласти шматочок на листя салату, трохи посолити і додати різаний кріп, политий соєвим соусом (не солоним).
Приготовление и консервация овощей и фруктов. Консервации овощей.
Салат австрийский с говядинойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Книга Рецептов Для Мультиварки - салат с языка рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Заварной крем для трубочек рецепт. Рецепт заварной крем.
ЗдесьКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter