"Хрюшка" відбивна

ДРУГІ СТРАВИ
600 "Хрюшка" відбивна
Фото -
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина)
  • Приправи
  • Зелень
  • Салат (листя)
  • Соєвий соус

Свинину відбити з двох сторін. Посипати приправами і залишити на 15-20 хвилин.

Зелень помити, порізати і укласти на тарілку.

На розігріту сковороду (бажано з товстими стінками) укласти шматочок "хрюшки" і на великому вогні обсмажити хвилини по 2 з кожного боку.

Зменшити нагрів до мінімуму і продовжити обсмажувати під кришкою.

При подачі укласти шматочок на листя салату, трохи посолити і додати різаний кріп, политий соєвим соусом (не солоним).

Приготовление и консервация овощей и фруктов. Консервации овощей.

Салат австрийский с говядинойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Книга Рецептов Для Мультиварки - салат с языка рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.

Заварной крем для трубочек рецепт. Рецепт заварной крем.

ЗдесьКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт