Хрусткі крильця курячі
- Крило куряче 1 кг
- Борошно 1 скл.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Бульйон (курячий, сухий) 1 ч.л.
- Часник (сухий, гранульований) 1 ч.л.
- Паприка 0.25 ч.л.
- Карі
- Імбир
- Орегано
- Базилік
- Кмин
- Перeць чорний (мелений)
- Чилі
Крильця без пальців розрубати на 2 частини по суглобу - на плече і передпліччя. Шматки не повинні бути дуже великими, інакше не просмажаться. Налити у чашу стільки води, щоб тільки покрила м'ясо, всипати 1 ст. л. солі і залишити мінімум на 1 годину.
Приготувати суміш для панірування.
1 склянку борошна змішати із 1 склянкою панірувальних сухарів або хлібних крихт, додати 1 ч. л. сухого курячого бульйону і 1 ч. л. гранульованого часнику, по 1/4 ч. л. паприки, карі, імбиру, орегано, базиліка, кмину, чорного перцю, чилі. Змолоти суміш у блендері.
Нагріти у фритюрниці соняшникову олію.
Шматочки курки обваляти у суміші, змочити у молоці або воді і знову швидко обваляти у суміші і смажити у киплячій олії.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: рецепти святкових закусок.
Тутсалати з рибою
Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, борщ тут
Пицца на любой вкус: рецепт маргариты пиццы. Доставка Имперских Блюд.
Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой.
Рецепты салат морепродуктыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт приготовления салата мимозаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter