Хрусткі баклажанчики

ДРУГІ СТРАВИ
865 Хрусткі баклажанчики
Хрусткі баклажанчікі
інгредієнти:
  • Баклажан (великий) - 1 шт
  • Сухарі панірувальні (для панірування приблизно) - 1 скл.
  • Сушені трави (або спеції для панірування) - 1 ст. л.
  • Яйце куряче (для панірування) - 3 шт
  • Сир - 70-100 г
  • Сіль (за смаком)
  • Масло рослинне (для смаження)

Хрусткі баклажанчікі інгредієнти Баклажан вимити, нарізати кружечками, посолити і витримати 30 хвилин, щоб вийшла гіркота.

Хрусткі баклажанчікі Підготувати панірування. Яйця збити (досить і 2 яйця, у мене збиті залишилися), а фото робила раніше. У окремому посуді змішати панірувальні сухарі і спеції. Я використовувала суміш трав для страв італійської кухні. Якщо окремо, відмінно підійдуть сухі розмарин, чебрець, материнка, чебрець - все в розумних межах. Спеції ароматні і багато класти їх не треба.

фото Хрусткі баклажанчікі Кільця баклажанів обсушити на паперовому рушнику, поперчити (за бажанням), занурити спочатку в збиті яйця, потім запанірувати в Сухарній суміші. Обсмажити баклажани до утворення золотистої скоринки з кожного боку.

Хрусткі баклажанчікі Баклажан Власне, блюдо вже готове. Але хочеться, щоб було ще смачніше. Посмажені колечка складати у форму для запікання або в один шар на лист.

Хрусткі баклажанчікі Сухарі панірувальні Посипати тертим сиром і запекти в духовці до розплавлення сиру.

Хрусткі баклажанчікі Сушені трави Подати гарячим. Можна посипати зеленню. Смачного!.

Украшение тортов: рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салат охотничий.

Рецепт кофе гляссеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт творожной пасхи тут

Пицца картинки 94Предложение доставки пиццы домой или в офис

recepti.biz Рецепты и советы

Микроволновка - плюсы и минусы - приготовление блюд в микроволновке.