Хрусткі баклажанчики
- Баклажан (великий) - 1 шт
- Сухарі панірувальні (для панірування приблизно) - 1 скл.
- Сушені трави (або спеції для панірування) - 1 ст. л.
- Яйце куряче (для панірування) - 3 шт
- Сир - 70-100 г
- Сіль (за смаком)
- Масло рослинне (для смаження)
Баклажан вимити, нарізати кружечками, посолити і витримати 30 хвилин, щоб вийшла гіркота.
Підготувати панірування. Яйця збити (досить і 2 яйця, у мене збиті залишилися), а фото робила раніше. У окремому посуді змішати панірувальні сухарі і спеції. Я використовувала суміш трав для страв італійської кухні. Якщо окремо, відмінно підійдуть сухі розмарин, чебрець, материнка, чебрець - все в розумних межах. Спеції ароматні і багато класти їх не треба.
Кільця баклажанів обсушити на паперовому рушнику, поперчити (за бажанням), занурити спочатку в збиті яйця, потім запанірувати в Сухарній суміші. Обсмажити баклажани до утворення золотистої скоринки з кожного боку.
Власне, блюдо вже готове. Але хочеться, щоб було ще смачніше. Посмажені колечка складати у форму для запікання або в один шар на лист.
Посипати тертим сиром і запекти в духовці до розплавлення сиру.
Подати гарячим. Можна посипати зеленню. Смачного!.
Украшение тортов: рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салат охотничий.
Рецепт кофе гляссеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт творожной пасхи тут
Пицца картинки 94Предложение доставки пиццы домой или в офис
recepti.biz Рецепты и советы
Микроволновка - плюсы и минусы - приготовление блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter