Хрустка риба із соусом з авокадо
- Риба
- Крихта хлібна 6 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Олія рослинна
- Авокадо 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Вода (кип´ячена) 0.33 скл.
- Сік лимона 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Перець білий (мелений)
- Майонез 0.5 ст.л.
- Сіль
- Петрушка (подрібнена) 1 ст.л.
Якщо готувати рибне філе у вигляді брусків, не розморожуючи, посолити, збризнути лимонним соком і відставити на час у бік.
Приготувати хлібні крихти із білого черствого хліба.
Яйце збити виделкою і додати білий перець. Можна додати будь-які інші спеції для риби.
Розігріти на сковорідці олію.
Кожен брусочок риби умочисти спочатку у яйце.
Потім обкачати у хлібній крихті.
Смажити на розігрітій олії з двох сторін по 3-4 хвилини до утворення хрусткої золотистої скоринки.
Приготувати соус. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, а часник - пластинками.
Спасерувати цибулю і часник в 1 столовій ложці олії до м'якості.
У чашу блендера покласти очищений і порізаний шматочками авокадо, додати цибулю і часник. Влити кип'ячену воду і подрібнити до консистенції пюре.
В отриману суміш додати петрушку, сіль і чорний перець та лимонний сік. Добре розмішати.
Можна додати трохи майонезу.
Соус слід добре нагріти і подавати з рибою гарячим.
Рецепты блюд: салат белочка рецепт. Салаты рецепты.
приготовление брокколи и цветной капусты
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пасхи. Пасхальные рецепты.
ЗдесьРецепты закусок к праздничному столу, для отдыха на природе. Фото, видео
Готовые заправки для салатов. Ореховая заправка (к мясу, салатам, бутербродам.
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт торта медовик. Рецепты. торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter