Хрустка курочка
- Курка 700 г
- Спеції для курки
- Сіль
- Перець запашний
- Перець чорний
- Лавровий лист
- Часник 7 зуб.
- Борошно пшеничне 50 мл
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Вода 1 скл.
- Горілка 50 мл
- Цукор 1 ч.л.
Курку відварити у спеціях, охолодити і порізати на порційні шматки (солі треба стільки, щоб м'ясо не досолювати додатково).
Приготувати кляр - змішати всі компоненти для кляра (борошно, олія, вода, горілка, цукор), щоб був по консистенції, як рідка сметана.
Розжарити на сковорідці олію, кожен шматочок курки вмочати у кляр і смажити на середньому вогні до рум'яності.
Шоколадны пудинг. Шоколадный пудинг.
Потрясающе вкусный салат: салат з маринованих опеньок.
www.recepti.biz.uaКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Салат из Курицы и граната. Порционный слоеный салат с Курицей, яблоком, орехами и грибами.
Рецепты на святую вечерюРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салаты рецепты с фото. Новогодние салаты 2012 с фото.
Рецепты на праздничный стол - новогодние рецепты закусок. Торт В Мультиварке Рецепты.
Американская кухня рецепты с фото пошаговоАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter