Хрустка качина грудка
- Качка (грудка ) 1 шт.
- Соєвий соус 60 мл
- Вода 40 г
- Крохмаль картопляний 2 ч.л.
- Приправа (імбир сухий, перець чорний, коріандр, паприка, кориця) 1 ч.л.
- Олія рослинна 500 мл
- Сіль
Качину грудку помити, висушити паперовим рушником. Потім на шкірі зробити надрізи у вигляді сітки і посолити з двох сторін.
Помістити качку в пароварку на 18 хв.
Маринад. Змішати соєвий соус, крохмаль, воду і приправи.
Пропарену качку обсушити і в маринад на 20 хв. Маринувати по 10 хв з кожної сторони.
Дістати качку, обсушити і занурити у добре нагріту олію. Смажити до рум'яної скориночки 2 хв.
Качку викласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Потім порізати на пластинки.
Закупка рецепты: рецепты новогодних блюд.
Торты без выпечкиВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
использование в салатах каперсов
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты торт медовик. Рецепт торт медовик форум.
Мультиварка Philips: простые рецепты десертов без выпечки с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мимоза салат рецептУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter