Хріновий маринад
706
інгредієнти:
- М'ясo (курячі стегна) 1 кг
- Майонез 2 ст.л.
- Хрін 1.5 ст.л.
- Часник 5 зуб.
- Коньяк (вино) 1 ст.л.
- Вино біле 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Базилік 0.5 ч.л.
- Коріандр
Скласти у миску курячі стегенця. Видавити на м'ясо часник. Змішати всі інші інгредієнти і покласти в них м'ясо. Залишити маринуватися на годину-півтори.
Нагріти духовку до 220 градусів. Вогнетривку посудину змастити олією. Викласти курку тією стороною вгору, яка має гарно виглядати. Запікати до золотистого кольору приблизно 40 хвилин.
Салат с креветками - салат с креветками и омлетом.
Французские салаты рецепты с фотоПитомник французских бульдогов
Ореховая паста рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Диета: рецепты для похудения - рецепты с филе курицы с фото. Рецепты на праздничный стол.
Рецепты с малиной - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі