Холодець збірний
- Субпродукти (шия курячаі) 500 г
- Нога свиняча 2 шт.
- Рулька (свиняча) 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
- Часник
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
Продукти для холодцю добре промити і поставити варитися.
Води налити стільки, щоб тільки приховати м'ясні продукти.
Посолити.
Покласти головку цибулі і чищену моркву.
Довести вміст до кипіння.
Зменшити вогонь і на повільному вогні варити 3-4 години, доки м'ясо не відокремиться від кістки.
Наприкінці варіння додати лавровий лист.
Дуршлаком дістати м'ясні продукти.
Відокремити від кісток.
У бульйон додати розчавлений часник і перець.
Відокремлене і подрібнене м'ясо викласти у контейнер і залити бульйоном.
Бульйон заливати через сито.
Накрити кришкою і поставити у холодильник застигати.
Вкусные закуски на день рождения - рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.
Салат белоцерковский рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Приготовление плова в мультиварке поларисРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Готовим со вкусом - салат с языка рецепт.
Рецепты печенья на любой вкус: кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter