Хмільна курочка
- Стегенця курячі 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цвітна капуста (свіжоморожена) 500 г
- Часник 3 зуб.
- Лимон 25 г
- Апельсин 0.5 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Сметана 200 г
- Вино (червоне) 0.25 скл.
- Зелень петрушки
- Сіль
- Приправа для птиці
- Перець чорний
Стегенця порубати невеликими шматочками, натерти перцем, сіллю, приправою для птиці і обмазати сметаною (2-3 ст. л.). Покласти в товстостінну посудину, змащену жиром.
На м'ясо покласти кружечки моркви.
Суцвіття цвітної капусти (без розморожування), рубаний часник.
Апельсин (очищений від плівок і дрібно "поламаний"), очищене і порізане яблуко, часточки лимона, порізані зі шкіркою, посолити небагато.
Щільно закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 40 хвилин. Тушкувати без води, повинно вистачити курячо-овочевого соку.
Сметану змішати з вином.
Вилити цей соус в каструлю і тушкувати ще хвилин 5-7.
Готову страву посипати петрушкою. Дуже смачно з рисом.
Рецепт вкусной домашней колбасы из свининыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Закупка-продажа сельхозпродукции - кулинарные рецепты с фотографиями.
Рецепты для пекарни - рецепт праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Рейтинг популярных кулинарных сайтов. Кулинарные сайты c фотографиями рецептов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter