Хитрі відбивні

ДРУГІ СТРАВИ
624 Хитрі відбивні
Фото - Хитрі відбивні
інгредієнти:
  • М´ясо (свинин, яловичина, телятина, баранина) 700 г
  • Перець болгарський 3 шт.
  • Гриби свіжі (опеньки) 300 г
  • Сир твердий 170 г
  • Часник 4 зуб.
  • Майонез
  • Приправа (сіль, перець)

Нарізати м'ясо упоперeк волокон на шматки приблизно 8-10 міліметрів товщиною. Шматки робити такі, щоб після відбиття вони були 10-11 сантиметрів у діаметрі.

Відбити.

Велику цибулину нарізати кільцями і перекласти із м'ясом уперемішку. Насипати сіль, перець, приправи. Пожмакати руками і перемішати. Вичавити сік половинки лимона, якщо немає, то лимонну кислоту або оцет. Вилити склянку олії, перемішати руками, залишити на 20-30 хвилин.


У перцю обрізати кінчики і хвостики. Очистити від насіння і нарізати акуратно кружечки товщиною 5-6 міліметрів.

 

Відварені гриби, залишки перцю помістити у комбайн або м'ясорубку.

Подрібнити.

Вичавити туди часник.

Додати майонезу 2-3 столові ложки.

Перемішати.

На дрібній тeртці натерти сир.

 

Викласти відбивні на деко. Без цибулі. На кожен шматок м'яса покласти перцеве кільце.

Накласти у кожне кільце отриману ікру. Зверху посипати сиром.

Поставити у духовку на 50-60 хвилин. Запікати при температурі 200 градусів.

 

На гарнір можна смажену картоплю або фрі, посипані кропом і зелeною цибулею.

Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня http://recepti.biz.ua

Купить сметану, цены: рецепт шоколадного кекса на сметане. Шоколадная начинка (для выпечки.

Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Грибной пирог со шпинатом recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter