Хитрі відбивні
- М´ясо (свинин, яловичина, телятина, баранина) 700 г
- Перець болгарський 3 шт.
- Гриби свіжі (опеньки) 300 г
- Сир твердий 170 г
- Часник 4 зуб.
- Майонез
- Приправа (сіль, перець)
Нарізати м'ясо упоперeк волокон на шматки приблизно 8-10 міліметрів товщиною. Шматки робити такі, щоб після відбиття вони були 10-11 сантиметрів у діаметрі.
Відбити.
Велику цибулину нарізати кільцями і перекласти із м'ясом уперемішку. Насипати сіль, перець, приправи. Пожмакати руками і перемішати. Вичавити сік половинки лимона, якщо немає, то лимонну кислоту або оцет. Вилити склянку олії, перемішати руками, залишити на 20-30 хвилин.
У перцю обрізати кінчики і хвостики. Очистити від насіння і нарізати акуратно кружечки товщиною 5-6 міліметрів.
Відварені гриби, залишки перцю помістити у комбайн або м'ясорубку.
Подрібнити.
Вичавити туди часник.
Додати майонезу 2-3 столові ложки.
Перемішати.
На дрібній тeртці натерти сир.
Викласти відбивні на деко. Без цибулі. На кожен шматок м'яса покласти перцеве кільце.
Накласти у кожне кільце отриману ікру. Зверху посипати сиром.
Поставити у духовку на 50-60 хвилин. Запікати при температурі 200 градусів.
На гарнір можна смажену картоплю або фрі, посипані кропом і зелeною цибулею.
Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня http://recepti.biz.ua
Купить сметану, цены: рецепт шоколадного кекса на сметане. Шоколадная начинка (для выпечки.
Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Грибной пирог со шпинатом recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter