Хінкал
- Баранина (курка) 1 кг
- Борошно
- Яйце 2 шт.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Соус ("Краснодарський" або томатна паста) 0.5 л
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Вода
- Сіль
- Спеції
Бульйон.
Помити м'ясо, поставити варити у великій каструлі. Як м'ясо закипить, зняти пінку. Додати картоплю цілком, дрібно нарізану цибулину, дрібно натерту моркву. Варити до готовності м'яса.
Коржі.
Замісити просте тісто (вода, 2 яйця, сіль, борошно), розкачати. Розрізати на шматочки.
Соус.
Обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Залити соусом, смажити ще хвилин 10 на середньому вогні. Вимкнути вогонь, додати часник (дуже дрібно нарізаний).
Варити коржики в підсоленій воді.
Зібрати страву: спочатку коржі, потім соус, зверху - м'ясо. Подавати з бульйоном.
Кулинарные рецепты от Tramontina - лазанья рецепт высоцкая. Проверенные рецепты запеканок.
Плов с морепродуктами рецепт приготовления. Простой рецепт приготовления плова.
Приготовление бутербродов канапе recepti.biz.ua
Практическая кулинария худеющим - диетолог светлана фус сайт. Аюрведические добавки из Индии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter