Хінкал

ДРУГІ СТРАВИ
641 Хінкал
Фото - Хінкал
інгредієнти:
  • Баранина (курка) 1 кг
  • Борошно
  • Яйце 2 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Соус ("Краснодарський" або томатна паста) 0.5 л
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Вода
  • Сіль
  • Спеції

Хінкал інгредієнти Бульйон.

Помити м'ясо, поставити варити у великій каструлі. Як м'ясо закипить, зняти пінку. Додати картоплю цілком, дрібно нарізану цибулину, дрібно натерту моркву. Варити до готовності м'яса.

Хінкал Коржі.

Замісити просте тісто (вода, 2 яйця, сіль, борошно), розкачати. Розрізати на шматочки.

фото Хінкалі Соус.

Обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Залити соусом, смажити ще хвилин 10 на середньому вогні. Вимкнути вогонь, додати часник (дуже дрібно нарізаний).

Хінкал Баранина Варити коржики в підсоленій воді.

Зібрати страву: спочатку коржі, потім соус, зверху - м'ясо. Подавати з бульйоном.

Кулинарные рецепты от Tramontina - лазанья рецепт высоцкая. Проверенные рецепты запеканок.

Плов с морепродуктами рецепт приготовления. Простой рецепт приготовления плова.

Приготовление бутербродов канапе recepti.biz.ua

Практическая кулинария худеющим - диетолог светлана фус сайт. Аюрведические добавки из Индии.