Хибна смажена рибка
- Курка 1 шт.
- Капуста (листя) 8 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник 2 зуб.
- Олія соняшникова
Курку (можна замінити курячими стегенцями) відварити, при цьому посоливши. М'ясо обробити, відділити від кісток і порізати на невеликі шматочки. Поперчити, додати вичавлений часник і добре перемішати.
Розібрати капусту на листя звичайним способом. Потовщені місця зрізати або відбити молоточком. У підсолену киплячу воду опустити листя і на середньому вогні довести до готовності. Витягати листя потрібно обережно, щоб не порвати (краще шумівкою).
Два яйця збити, підготувати панірувальні сухарі.
У серединку кожного листка капусти покласти м'ясо, загорнути конвертиком.
Обмочити спочатку у яйці, потім у сухарях.
Обсмажити на олії з обох боків до золотистого кольору.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с копченым мясом рецепт. Осетинские пироги на заказ.
recepti.biz.uaПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Студия дизайна интерьеров - кухня с юлией высоцкой.
Рецепт салата мимоза с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter