Хек у помідорах
- Хек 1.6 кг
- Помідори у власному соку 1.6 г
- Часник 5 зуб.
- Зелень свіжа (петрушка, кріп, кінза)
- Орегано сушений
- Майоран
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Сіль
- Перець чорний
Очищені часточки часнику обсмажити на олії півхвилини.
Додати томати у власному соку, довести до кипіння і проварити на середньому вогні 30 хв, або доки помідори стануть м'якими.
Очистити рибу. Нарізати на порційні шматки, посолити, поперчити.
Як тільки помідори стануть м'якими, додати рибу. Потрібно підібрати каструлю такого розміру, щоб рибу можна було укласти одним шаром. Шматочок до шматочка.
Знову довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати страву до готовності риби, хвилин 25-30. Якщо потрібно досолити, доперчити. У кінці присипати зеленню і орегано з майораном.
Подавати з картоплею.
Танцы-повторялки для детей: праздничные салаты на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.
Печень рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua рецепты салатов из языка
Рецепт кваса от даши малаховой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter