Хек у горщику
- Риба (хек, філе) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове
- Картопля 4 шт.
- Томатна паста 4 ст.л.
- Огірок (солоний або маринований) 5 шт.
- Вершки (20%) 5 ст.л.
- Перець червоний пекучий
- Вода 2 скл.
Філе хека промити й нарізати на невеликі брусочки.
Картоплю очистити і нарізати кубиками.
Почистити і нарізати півкільцями цибулю.
Підсмажити на сковороді із вершковим маслом цибулю, покласти в горщик, додати перець, воду, сиру картоплю і поставити в розігріту до 200 градусів духовку.
Нарізати скибочками огірки і додати в горщик через 10 хвилин.
Коли картопля стане м'якою, додати томатну пасту, шматочки хека, сіль, вершки, закрити кришкою і готувати до готовності.
Моем руки правильно: салати на швидку руку. Украшение блюд.
Рецепты блюд из рыбы для детейРецепты блюд. Кулинарные рецепты. Статьи о рыбах
Диета: рецепты для похудения - рецепты приготовления шубы.
Онлайн запись к диетологу - диетолог светлана фус сайт. Ищете диетолога? Худейте дома.
Оладьи тыквенные с манкойоладьи тыквенные
Рецепт крем заварнойРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter