Хек під маринадом
- Хек (філе) 1 кг
- Лимон 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 4 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Оцет (9%) 1.5 ст.л.
- Перець чорний (горошок) 10 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Вода 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Філе хека нарізати на шматки, посолити, поперчити, скропити соком лимона і залишити на 20 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити до напівготовності.
Моркву натерти на крупній тертці і додати до цибулі, тушкувати хвилин 15. Потім додати томатну пасту, розведену у 1/2 склянки води, цукор, перець горошком, лавровий лист, посолити і поперчити. Тушкувати ще хвилин 10.
Додати оцет та 5 хвилин тушкувати.
Філе швидко обсмажити у розпеченій олії з двох сторін (без борошна). Викласти на тарілку у такій послідовності: шар маринаду, шар риби, шар маринаду.
Шар риби, зверху маринад.
Охолодити до кімнатної температури і в холодильник на 2-3 години.
Салати до Нового року 2015салати до нового року
Рецепты новогодних блюдРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию - торт медовый с черносливом рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.
Творог интернет-магазин - печенье из творога розочки. Вкусные рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter