Хек під кисло-солодким соусом із солоними огірочками
1000
інгредієнти:
- Хек (заморожений) 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок (солоний) 2 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
Розморозити хека. Очистити і розрізати на шматки середньої величини.
Обсмажити кожен шматочок на сковорідці до золотистої скоринки. Приготувати соус. Натерти моркву на великій тертці. Цибулю і огірки порізати на дрібні шматочки. Обсмажити цибулю, моркву і огірок на сковороді хвилин 10, до м’якості. Наприкінці смаження додати томатну пасту і цукор.
Рибу викласти у посудину з товстим дном, викласти на неї засмажку, налити соєвого соусу і води або бульйону 0,5 склянки. Тушкувати під кришкою на слабкому вогні 15-20 хвилин.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты украшения для тортов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі