Хек під кисло-солодким соусом із солоними огірочками

ДРУГІ СТРАВИ
950 Хек під кисло-солодким соусом із солоними огірочками
Фото - Хек під кисло-солодким соусом із солоними огірочками
інгредієнти:
  • Хек (заморожений) 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Огірок (солоний) 2 шт.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.

Хек під кисло-солодким соусом з солeнимі огірочками інгредієнти Розморозити хека. Очистити і розрізати на шматки середньої величини.

Хек під кисло-солодким соусом з солeнимі огірочками Обсмажити кожен шматочок на сковорідці до золотистої скоринки. Приготувати соус. Натерти моркву на великій тертці. Цибулю і огірки порізати на дрібні шматочки. Обсмажити цибулю, моркву і огірок на сковороді хвилин 10, до м’якості. Наприкінці смаження додати томатну пасту і цукор.

фото Хек під кисло-солодким соусом з солeнимі огірочками Рибу викласти у посудину з товстим дном, викласти на неї засмажку, налити соєвого соусу і води або бульйону 0,5 склянки. Тушкувати під кришкою на слабкому вогні 15-20 хвилин.

Хек під кисло-солодким соусом з солeнимі огірочками Хек

Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты украшения для тортов.