Хек із соєю та гарбузом
- Хек (філе) 1000 г
- Сік лимона 2 шт.
- Гарбуз 400 г
- Помідор 8 шт.
- Соя (заморожена) 400 г
- Петрушка (кінза) 1 пуч.
- Карі 0.5 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
Філе риби помити, нарізати на шматочки і залити соком з 2 лимонів, посолити, поперчити.
Поставити в холодильник на 30 хвилин.
Помити, надрізати хрест навхрест помідори, обшпарити і зняти з них шкірку. Нарізати кубиками.
Сою попередньо розморозити, витрусити зі стручків.
Гарбуз нарізати кубиками розміром приблизно 2х2 см.
Розігріти олію в жаровні і обсмажити гарбуз 5 хвилин.
Слідом відправити помідори, посолити і тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Акуратно помішувати.
Додати карі. Акуратно перемішати.
Слідом за карі висипати сою і викласти рибу. Трохи додати лимонного соку, в якому настоювалася риба. Накрити кришкою.
Нашаткувати зелень.
Відправити у жаровню.
Готувати ще хвилин 15, доки приготується риба.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Поможем выйти замуж в Германию - арахисовое масло рецепт. Лазанья из мацы.
Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда. Кулинарные рецепты праздничных блюд.
Главные пасхальные рецепты - рецепты пасхи. Пасхальные рецепты.
Новогодний стол праздничные блюда тут
Рецепт чанахов тут
ЗдесьКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter