Хек
- Філе хека 3 шт.
- Картопля 5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Майонез 200 г
- Вода 0.5 скл.
- Сир твердий (Гауда) 150 г
- Олія
- Сіль
- Перець
Картоплю помити, почистити і відварити до трохи більше напівготовності.
Філе хека розморозити, промити, порізати шматочками шириною 2-2,5 см. Посолити, поперчити.
Напівготову картоплю дістати і порізати кружечками товщиною 3-4 мм.
Цибулю порізати кільцями і помідори порізати кружечками.
Жароміцної миски облити борти і дно олією.
Покласти на дно миски шаром філе хека, на нього кружечки картоплі, потім шар помідорів і потім шар цибулі.
Приготувати заправку: змішати майонез, воду і тертий сир.
Полити шари заправкою.
Повторити шари знову: філе, картопля, помідор, цибуля. Залити залишками заправки.
Поставити у попередньо розігріту до 150-180°С духовку на 20-25 хв; потім знизити температуру до 100°С і тушкувати хвилин 10-15 без кришки.
Рецепт торта из творога без выпечки жилейные. Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки.
Как приготовить пирог - как приготовить пирог из тыквы. Готовим со вкусом.
Индийская кухня рецепты здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter