"Хашлама"

ДРУГІ СТРАВИ
613 "Хашлама"
Фото -
інгредієнти:
  • Баранина (на кісточці або яловичина)
  • Лечо
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

М'ясо промити, викласти частину (щоб закрило дно), поперчити, посолити, полити 3 ложками лечо. Далі викладати шарами. Останній шар - лечо. Поставити на великий вогонь, як закипить - зробити маленький вогонь і тушкувати, не помішуючи і не відкриваючи кришки, 40 хвилин.

Рецепты салатов на любой вкус - салати на кожний день. Как приготовить летний салат.

кулинарные рецепты поста

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter