"Хашлама"
613
інгредієнти:
- Баранина (на кісточці або яловичина)
- Лечо
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
М'ясо промити, викласти частину (щоб закрило дно), поперчити, посолити, полити 3 ложками лечо. Далі викладати шарами. Останній шар - лечо. Поставити на великий вогонь, як закипить - зробити маленький вогонь і тушкувати, не помішуючи і не відкриваючи кришки, 40 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус - салати на кожний день. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі