Хашлама

ДРУГІ СТРАВИ
702 Хашлама
Фото - Хашлама
інгредієнти:
  • М´ясо (баранина або телятина) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 0.5 кг
  • Помідор 0.5 кг
  • Перець болгарський 0.5 кг
  • Морква 0.2 кг
  • Вино червоне сухе (світле пиво, бульйон або вода) 1 скл.
  • Зелень (кінза і базилік) 2 пуч.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Хашлама інгредієнти

У широку товстостінну посудину укласти половину нарізаної кільцями ріпчастої цибулі.

Хашлама На цибулю укласти м'ясо, нарізане великими шматками. Бажано, використовувати телятину або молоду баранину.

фото хашлама Болгарський перець очистити, нарізати крупно і укласти на м'ясо.

Хашлама М'ясо Помідори обшпарити, очистити від шкірки. Дрібні розрізати навпіл, великі - на четвертинки і помістити на перець.

Хашлама Цибуля ріпчаста Далі викласти залишені цибулю та моркву, нарізану циліндрами.

Залити склянкою сухого червоного вина або світлого пива (підійде також бульйон або навіть проста вода), закрити кришкою і поставити на вогонь. Дуже скоро овочі та м'ясо пустять сік, в якому і будуть варитися.

Коли рідина закипить, зменшити вогонь до мінімуму й тушкувати кілька годин до готовності м'яса, не перемішуючи. 

 

Хашлама ПомідорДодати зелень незадовго до готовності страви. 

 

 

Рецепты салатов: салаты из жареных грибов. Супер курс Грибы Дома.

Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинарные рецепты праздничных блюд.

Черничное варенье рецепт. Варенье черничное.

рецепт торта медовика

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter