Хашлама
- М´ясо (баранина або телятина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 0.5 кг
- Помідор 0.5 кг
- Перець болгарський 0.5 кг
- Морква 0.2 кг
- Вино червоне сухе (світле пиво, бульйон або вода) 1 скл.
- Зелень (кінза і базилік) 2 пуч.
- Сіль
- Перець чорний мелений
У широку товстостінну посудину укласти половину нарізаної кільцями ріпчастої цибулі.
На цибулю укласти м'ясо, нарізане великими шматками. Бажано, використовувати телятину або молоду баранину.
Болгарський перець очистити, нарізати крупно і укласти на м'ясо.
Помідори обшпарити, очистити від шкірки. Дрібні розрізати навпіл, великі - на четвертинки і помістити на перець.
Далі викласти залишені цибулю та моркву, нарізану циліндрами.
Залити склянкою сухого червоного вина або світлого пива (підійде також бульйон або навіть проста вода), закрити кришкою і поставити на вогонь. Дуже скоро овочі та м'ясо пустять сік, в якому і будуть варитися.
Коли рідина закипить, зменшити вогонь до мінімуму й тушкувати кілька годин до готовності м'яса, не перемішуючи.
Додати зелень незадовго до готовності страви.
Рецепты салатов: салаты из жареных грибов. Супер курс Грибы Дома.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинарные рецепты праздничных блюд.
Черничное варенье рецепт. Варенье черничное.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter