Хапама
- Гарбуз 1.5 кг
- Рис 70 г
- Масло вершкове 70 г
- Алича 70 г
- Цукор 25 г
- Родзинки 30 г
- Яблуко 200 г
- Кориця
- Сіль
Гарбуз обмити, зрізати верхівку, після чого за допомогою ложки видалити насіння і плодову м'якоть, ретельно промити.
Їстівну частину м'якоті відокремити від насіння, дрібно нарізати, додати злегка відварений рис, родзинки, аличу, нарізані соломкою яблука, цукор, товчену корицю і перемішати.
Фаршем заповнити гарбуз, щільно закрити зрізаною верхівкою, потім покласти на змащене олією деко і запікати в духовці до готовності.
Подати гарбуз, политий олією.
Как приготовить летний салат: салат белоцерковский рецепт.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюд с ливером. Кулинарные рецепты.
Легкие и вкусные рецепты блюд тут
Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Мини-Капрезе на шпажках.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Майонез олком фитнесПроизводство майонеза, масла
Кулинарные сайты пошаговые. Адреса сайтов с кулинарными рецептами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter