Ханумчики
- М´ясо 500 г
 - Цибуля ріпчаста 4 шт.
 - Морква 1 шт.
 - Вода 300 мл
 - Борошно
 - Сіль
 - Маслo вершкове 200 г
 - Олія рослинна
 - Спеції
 
 М'ясо порізати шматочками і обсмажити на олії. Посолити і відключити вогонь. Сковороду треба взяти із високими бортами.
 2 цибулини нарізати півкільцями і викласти на м'ясо. Зверху моркву, натерту на тертці.
 Із води, борошна і солі замісити тісто.
 Потім тісто розкачати завтовшки 0,5 см. Цибулю, що залишилася, дрібно нарізати і розподілити на тісто. Зверху посипати приправами (гіркий перець, паприка, приправа до м'яса). Тісто згорнути рулетом.
 Нарізати шматками товщиною 4-5 см, але щоб по висоті влізли у сковороду, і зрізами вгору укласти на м'ясо. Між шматочками залишати невеликий проміжок. Налити 0,5 склянки води і зверху потерти охолоджене масло.
 Закрити кришкою і тушкувати 30 хв. За 5 хвилин до закінчення рулети полити сметаною, яку трохи розвести водою.
Рецепты для пароварки, вкусно - первые блюда рецепты. Готовим вкусно и полезно.
Вкусные рецепты с фото: паска рецепти з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter