Хантейка
655
інгредієнти:
- Картопля (велика) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Масло вершкове 20 г
- Вода (холодна) 1 скл.
- Філе риби
Картоплю очистити, нарізати кружечками. Покласти в сковороду, залити водою і поставити на вогонь. Обробити рибу на філе, посолити, поперчити. Зверху на напівготову картоплю викласти рибу, зверху півкільцями цибулю і дрібно посічену зелень. Додати масло вершкове і варити ще, залежно від риби, під закритою кришкою хвилин 15.
Рецепты с филе курицы с фотоКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі