Хамса в духовці
807
інгредієнти:
- Риба (хамса) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець чорний, перець червоний)
Нарізати овочі на часточки.
Рибу очистити, помити, посолити.
Деко змастити олією.
Першим шаром покласти цибулю, другим - рибу у вигляді квітки, хвостиками до середини.
Третій шар: посипати чорним і червоним перцем, посипати дрібно нарізаним часником і покласти перець.
Четвертий шар: помідор.
П'ятий шар: лимон і полити все оливковою олією.
Запікати в духовці 30 хв при температурі 190°С. Якщо хамса велика, то збільшити час запікання.
Рецепты блюд: рецепт салата с каперсами.
Coca-Cola Journey: Еда: рецепты вкусных салатов. Вкусные рецепты салатов с фото.
Рецепты потрясающих салатов - рецепты салаты. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі