Хай карі
- Креветки (сьомга) 30 шт.
- Вода 1 л
- Молоко сухе (кокосове) 10 скл.
- Паста чилі (червона) 1 ч.л.
- Імбир 0.5 шт.
- Лимон
Розмішати у воді кокосове молоко, додати пасту чилі і імбир. Все добре перемішати. Посолити, покласти листя лимона. Поставити на невеликий вогонь і, помішуючи, дати можливість соусу трохи загуснути.
При необхідності можна додати ще трохи сухого кокосового молока.
Підготовлені креветки викласти в цей соус і довести до готовності, не забуваючи помішувати.
Сьомгу порізати на невеликі шматочки, а далі все як і з креветками.
На гарнір приготувати рис у пароварці.
Викласти на тарілку рис, а зверху полити соусом.
http://recepti.biz.ua салаты мясные рецепты приготовления
Консервация овощей и фруктов. Фото рецепты консервации овощей.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Лазанья из мацы - арахисовое масло рецепт с фото.
Рыбный салат с салатными листьями и огурцом. Салат Рыбные консервы.
Черничное варенье recepti.biz.ua
Кулинарный сайт итальянской кухниКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter